3 feb. 2014

Det var en helg

Melodifestivalen - var det inte bättre förr?
Spontanbesök - är inte det bara hur härligt som helst?
Mina fingrar/händer - gör dom ont kanske? Ja-a.Och jorå, det går framåt i trappan. Det är så roligt att alla som ser eller hör vad jag håller på med liksom fnissar till lite och sen ba´"eh, hejdå", livrädda för att jag ska be om hjälp. Som om jag liksom skulle göra en sån grej.
Om man ber om hjälp är man hjälplös och det är fan inte jag*.
Men jag har börjat fundera på om jag kanske borde måla hela jävla väggen också i trappan, eller trappan är ju ingen vägg men väggarna på väg upp och i övre hallen och en lite snutt i nedre hallen? Kanske hallen nere också. Det går inte att tapetsera smidigt i trappan och tapeten som är där framhäver extrema kräkkänslor på mig varje gång jag passerar och det är liksom flera gånger om dagen.

Jag har fått låna en jättestor maskin också, till en annan grej som ska fixas. En bilmaskin. Jag har aldrig bilat förr, vet att jag skrev det en gång, minns ni det? När Ansa var och fixade vattenskadebadrummet downstairs så lämnade han vid något svagt ögonblick kvar sin bilare under helgen eller så. Jag skrev ett inlägg att jag hade testat den, men det gjorde jag ju inte.
Jag är rädd för bilmaskiner och tänker att jag kommer studsa omkring i källaren helt okontrollerat, som en frisläppt vibrator, men jag ska nog klara det ändå.

Ni hör ju, jag är rätt fullspäckad med projekt. Jag skulle behöva 3-dagarshelger.

*Men fan jag skämtade bara. Hjälp är bra grejer.

3 kommentarer:

BP sa...

Tapet är en lyx som ska målas över, så enkelt är det!
Har sett proffs med en bilmaskin. Fy f*n vad det dammar och låter! Lycka till;-)

Knasterfaster sa...

Jo,melodifestivalen var mycket bättre för. Då kunde deltagarna åtminstone sjunga. Det borde finnas en dag mellan lördag och söndag. Jag minns när du skrev om bilningen. :-)

Ann-Sofie sa...

Jag kände mig lite rånad på min tid när jag tittade i lördags förmiddag. :)

Blev ju lite nyfiken nu vad du ska göra med bilmaskinen..... Badrummet har du väl redan renoverat väl???