26 jan. 2014

Trippetitripettitrapphelvete

Jag blir så jävla trött på mig själv.
Igår satt jag ungefär 90% av dagen och hittade på en massa olika aktiviteter för att slippa undan mer trappfixeri.
Det var tydligen jätteviktigt att planera mat för kommande vecka till exempel, även fast jag vet att jag kommer ändå inte handla förrän på tisdag. Och att röja undan i vattenskaderummet i källaren, jamen gud så helvetes viktigt.
Sen, när klockan egentligen var för mycket så placerade jag röven i trappen, suckade några gånger och gav upp.
Idag har jag plötsligt blivit sugen på att måla något helt ologiskt på något ännu mer ologiskt ställe, bara för att liksom kompromissa och rättfärdiga att låta bli trappeländet.

Men nu satte jag mig där i alla fall. Slipar och skrapar och slipar och skrapar. Hela jag är täckt av 400 år gammal klister och slipdamm. OCH JAG ÄR SÅ TRÖTT I MINA ARMAR!! Och mina naglar blir så förstörda. Och mina armar gör SÅ ont och mina händer nästan blöööööööööööööder.

Jag ser inget slut på det hela. Och ja, nu sitter jag ju för fan här när jag borde sitta där. Boooofucking hooo!
Nu fortsätter jag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Då är vi två..Har lyckats vara upptagen med allt möjligt för att slippa ta hand om en jobbgrej som jag lovat fixa under helgen.
T.ex. långpromenad, tvätta, dammsuga, baka - och även om jag äntligen hamnat framför datorn, vad gör jag? Stina

BP sa...

Ja det var ju ingen som tvingade dig att ta itu med trappan om jag minns rätt. Samtidigt förstår jag att du är innerligt trött på den renoveringen. Skit i den ett tag då. Den försvinner ju iaf inte av sig själv. Kommentera hos bloggarna i stället, då får du nå't vettig gjort;-)

Shamrock sa...

Duktiga du