29 jan. 2014

Oh så roligt!

Jag undrar vad det är som hänt ty min statistik har skjutit enormt på höjden senaste tiden. Jag måste vara sjukt populär och intressant.
Förr i tiden, då jag var mer brydd om värdsliga saker som statistik så hade jag bett er att presentera er men jag gör inte det den här gången.

Ifall ni vill veta mer om mig så kan ni läsa under "Om Monstermalla", det är en gammal text men det mesta gäller förutom att jag hunnit fylla 34. Bilderna är väl också en yngre och blondare variant av mig själv, photoshoppa gärna dit brunt hår och några rynkor så har ni the real me.

Men i alla fall, alla nya läsare, tack - ni har gjort så att jag kommer dra in sjukt mycket pengar på bloggen den här månaden. Kanske får det bli en sista minuten för 2 i februari!?
Hon den där kära.

7 kommentarer:

Mr Fredrik K sa...

;) snart kan du kanske leva på att blogga. :D

Fru Fransson sa...

Åh, fler löve-trips for the People!

BP sa...

Så du tjänar pengar på din blogg, stort Grattis! Å hoppas du får ihop det till en liten kärleksresa för två. Håller tummarna!

Shamrock sa...

Beror den ökade statistiken på läsare i andra världsdelar kan det ju vara något annat som ligger bakom... Men jag tror ju att det är vi inhemska som har dig som favoritinspiratör

esterii sa...

Där ser man ,skam den som ger sig... ibland kommer mycket tur på en oh samma gång:)

Fru Venus sa...

Var lycklig och kär du, satsa och njut av nuet, strunta i kommentarer. Och du passar så bra i grönt! :-) Kram

Ulle sa...

DEt är jag! Min förtjänst. Börjat läsa och blogga igen. Hänger här lite när som....