15 jan. 2014

Blod

Ni äro förjävla hjärtliga som lämnar både peppande och vettiga kommentarer. Tack! Fredrik, ditt förslag var väldigt bra men risken är att jag istället stänger in alla mina känslor om jag tänker först och handlar sen. Jag brukar ändå sällan såra folk så det lilla vidriga som jag har att bekänna en vacker dag, det får den som känner sig träffad ta.

Jag jobbar i trappan ikväll. Är på steg 10 nu. Jag repade upp pekfingret för en timma sen och försökte verkligen, verkligen klämma fram så mycket blod som det bara gick för att det skulle kunna bli en dramatisk bloggning. Eller kanske ett facebookinlägg där jag taggar in mig själv på akuten.
Blessyrer har jag lite överallt dessa dagar. Ett näsblod som kommer och går, ett sår på handen som jag inte kan låta bli att riva upp, ett upprivet pekfinger och ett mighty stort blåmärke på benet. Vart det kommer ifrån det vet jag inte.

Jag vet att det varit gnälligt från mitt håll idag. På något sjukt sätt hoppas jag att jag fortsätter vara halvbitter för det är ju uppenbarligen då jag får till meningslösa inlägg. Tänk om jag en dag vill skriva en bok och ska ta hjälp av bloggen för att få fram info och så har jag bara bloggat om rosor, kanelbullar och hjärtan? Ja det blir ju fan inte mycket till bok.

Nu ringer det. Hejdå.

4 kommentarer:

BP sa...

Bra bild! Å jag ser att du ändå tänkt på manikyr och inte skadat en enda fingernagel;-)

Märta sa...

Jag gjorde det där FÖRST. Då jag satt med niomånadersmage i nya huset. För jag visste att det där helvetesjobbet kommer inte bli av annars. men jag är så glad att trappen nu är i trä, och ljusgrå målad i stället för kommunalargrön plastmatta med grå gummihalkskyddskanter. Brr.

Mr Fredrik K sa...

Whoho. "I'm almost famous". Jag är omnämnd av Monstermalla. Inte för att det var avsikten, men passar på att sola lite i skenet som uppstod ;)

Håller naturligt vis med dig om att det "lilla vidriga" som du har att tala om för någon, måste talas om. Men det gäller att vara som en kirurg. Skära bort det onda och inte kasta in en handgranat som dödar alla runt omkring och en själv.
Men du är en smart tjej så jag tror nog att ingen är orolig för att du ska dra ur sprinten och hoppas på det bästa.

Krakelsprakel sa...

Jaaaaa blod. Dramatiskt och underhållande!
Kram på dig. Och kämpa på.