23 dec. 2013

Uppesittarkväll med Monstermalla

Folket! Det är kvällen innan julafton och jag har uppesittarkväll som jag gärna vill dela med mig av!

Officiellt så började min uppsittarkväll ca 18.00. Då förpassade jag mig själv till tvättstugan där jag vek och sedan hängde tvätt:
Orka vara så noga med lakan.
 Sen gick jag upp igen och värmde mig 2 pizzaslices från gårdagen och sen spillde jag ut jättemycket vin på bänken.

 Släppte ut håret och tänkte att det nog blir väldigt mycket roligare då, men det funkade inte.

Efter det målade jag mina naglar och blev så besviken på glitterhalten i nagellacket. Jag vill inte vara halvglittrande utan hel-sparkling! Inser också att det mycket väl kan vara ett könshår som ligger under mitt lillfinger.

I argen åt jag sedan en ölkorv innan jag bestämde mig för att färga håret. Gick till ica och inhandlade färg.

Innan jag färgade håret råkade jag dock kika in i det här badrumsskåpet där det var så mycket skit och så stökigt att jag kastade ut hälften men sen tappade jag lusten och ställde inte alls resterande produkter snyggt och prydligt. Såhär såg det ut före, det kommer ingen efterbild:

Här är klockan ganska precis 19.10 och jag har satt färg i håret. Under tiden roar jag mig med att dricka lite glögg...och känner mig rätt tillfreds faktiskt. I BH.

När glöggen är slut tömmer jag diskmaskinen. Luckan som saknas till vänster råkade jag kasta bort för flera år sedan. Ett misstag.

Och när färgen färgat sig klart kör jag årets jultvagning med både skrubb och rakning.

När jag är ren och smäcker och läcker går jag upp och testar outfits inför stundande julfirande. Kanske ska jag ha den här plomminlila kläningen som är kortare fram och längre bak?

 Eller den här nya go´biten med snyggrygg? Svart långklänning. Det är mitt Jesusskägg som hänger där till vänster.

Alternativt den här mer porriga varianten med kortkort, julrött och strumpisar med mönster?

När jag sedan blitt trött på att testa kläder, vilket inte alls tog länge, går jag ner igen, stänger av discodängan på spotify och hänger en stund med Jonas Gardell och den här vackra låten:

Och nu. Nu sitter jag här och tänker att uppesittarkvällar inte är så superintressant då en är ensam. Ibland har jag tänkt att dom ensamma borde bara åka hem till någon, säga hej hej hallå, chilla och hänga med någon annan.
Men nu när jag själv sitter här all by myself så inser jag att det är kanske inte grejen som i alla fall jag vill göra. Alla ba´fixar med sin förbannade Janssons fucking frestelse och äter knäck så att tänderna flyger åt alla håll och kanter. Det julklappsrimmas och spelas Bingolotto och ungarna skriker i högan sky om att få öppna julklappar.
Så. Jävla. Mysigt.

Faktiskt. Jag är så jävla avundsjuk.

Men! Jag känner mig på bra humör ändå. Imorgon ska jag också fira jul, vare sig jag vill det eller ej. Det kommer att bli bra och dessutom har jag andra saker att se fram emot och det känns djävulens fint ska ni veta.

Älskar er alla! Haha. Nej, det gör jag faktiskt inte, men det lät ju redigt bra. God Jul för jag tror inte att jag skriver något imorgon!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Haha snygg min på första klänningsbilden! Va blev det för färg?
/systerK

Singelmamman sa...

God jul du med! Själv funderar jag på att smita från julfirandet på kvällen.

Anonym sa...

God Jul till dig Malla!
/Janne i Sthlm

Cecilia Harald sa...

En godjulkram får du här i alla fall!

esterii sa...

Jo men Go Jul på dig också..Älskar inte dig heller:)

Anna sa...

Hoppas du hade lite bra kväll ändå?

En GOD JUL nu lilla Malla!
Kram

Kicki sa...

God jul! Jag fixade varken med Janssons eller frestelse utan satt på jobbet med en godispåse. Lika glad är jag för det. Eller sur, vad jag nu brukar vara.

Maya Lifwergren sa...

God jul vännen, hoppas på en riktigt mysig dag ♥

Susanne sa...

Varma Julkramar <3

Kristina Funck sa...

God jul på dig med.
Uppesittarkvällar,. Det gör man väl mest varje kväll. Sitter uppe.
Hoppas att julafton var mindre ensam.
Kram

Shamrock sa...

Käkade oxå pizza dagen innan jul. Ha en god fortsättning på julen

Catarina sa...

God Jul

Kattiiiiss sa...

Jag var inte ensam men uppesittarkvällen här bestod av matchen Arsenal-Chelsea.... Lagom kul alltså ;-)

God fortsättning på dig!