10 dec. 2013

Still alive

Tjena, jag kan inte fatta hur tiden på bloggen kan springa fram så fasligt snabbt medan verkligheten står helt stilla? Rädda mig!
Jag har ingen aning om vad jag gjort sen sist men troligtvis så har jag umgåtts med kära vänner och så var jag en sväng till Stockholm fredag till lördag. Julfest med jobbet på fredag och sen finfin lunch tillsammans med Shamrock och Singelmamman på lördag innan jag åkte hem igen.
Här är jag och singelmamman, jag är sådär lagom bakis-het:


Jag hade något viktigt att meddela men tyvärr hann jag glömma bort det nu. Livet rullar på som en annan jävla badboll i blåst. Varannan dag är jag glad och varannan sur eller halvnere, vad det beror på det kan bara gudarna veta.

Jamen det var det, vi hörs kanske snart igen!

4 kommentarer:

BP sa...

Tack för livstecknet! Du hade nog kul i Stockholm ser jag:-)

Shamrock sa...

Jättekul att träffas. Ha det så bra och kom ihåg att "livet är som en chokladask"

Ann-Sofie sa...

Första 2 raderna kan jag inte svara på bara hålla med :)

Humöret jämnar ut sig nån gång :D

Vero sa...

Det där viktiga dyker säkert upp