18 dec. 2013

Men Jesus

Jesus har väldigt stora ögon på första bilden. På andra bilden, mer normal. På tredje bilden - inte lika laid back som en kanske kan förvänta sig av en Jesusgubbe. Temadag "kyrkligt" idag i alla fall, jag var Jesus, Rosen var en ängel och Sara var som ni ser påven himself.
Jag skulle behöva en Jesus eller någon annan herre hos mig just nu. Jag är så förvirrad.

6 kommentarer:

äppelblomman sa...

Ha ha, fy fan va snygga ni är! Underbart jobb!;)
Förvirrad ja, de är jag med...
Kram K

Catarina sa...

Klart du är förvirrad. Nyss var du Jesus och nu är du Monstermalla. :)

Kicki sa...

Gillar tredje bilden mest. Där ser man ju att du lever dig in i rollen, du har till och med lärt dig sväva! :)

Singelmamman sa...

Supersnygga! Gillar påvens något oortodoxa strumpor. Ser ut som touch-strumpor. Kan påven messa med tårna?
Förvirrad? Det är nog något som går just nu, för det är jag med.

BP sa...

Hhaha! Ja Jesus gjorde ju underverk med bl a mat! Så hyr in honom;-)

Fru Fransson sa...

Varför måste ni ha så roligt på jobbet?

Varför har inte alla arbetsplatser en jesus, en ängel och en påve?Och ja just det, på min förra arbetsplats ringde en kund och ville ha hjälp med ett mindre uppdrag. -"Vi skickar Jesus och Tomten" svarade vi och fick höga poäng på "kundnöjdhetsskalan"

Och det är faktiskt helt sant.