17 dec. 2013

Jag tittar i alla fall in varje dag

Bloggen - I love you. Fortfarande. Jag tycker om er läsare också. Mitt huvud tänker dock inte blogginlägg längre. Det är tråkigt för livet blir så mycket roligare då verkligheten kan lindas in i lite överdriven text.

Det har gått en vecka. Igen! Jag begriper inte vad jag gör med min tid för det är knappast så att jag har mindre tid än tidigare. Eller en sak vet jag, jag städar mycket oftare nu. Har blivit helt rabiat då det kommer till att plocka. Jag dammtorkade tillexempel för två veckor sedan och gjorde det igen under helgen. Helt sjukt beteende. Och så får jag hjärtklappning, nästan, när det ligger två smulor på köksbordet.

Sen vet jag också vad jag INTE gjort. Och det är att laga mat. Stackars mina barn, tur dom är hos sina pappor också och på skola och förskola (men snälla anmäl mig inte, dom får mat för helvete) så att dom serveras varierande kost på något ställe i alla fall.
Men jag tittade i alla fall på recept här om dagen så jag tror att så fort det här året är slut så kommer jag blir den glada matmakaren igen.
Själv äter jag fortfarande som en råtta. Men det är ingen fara, lovar. Det är nämligen så att från att ha varit den här; frukost 7.30 - lunch 11.15, middag 17.00 och sen inget mer har jag blivit denna:
Frukost: Nej
Lunch: Helst inte
Middag: Lite av vad som helst
Kvällsmat: Svulla!
Seriöst jag svullar i mig vad fan jag än får tag i på kvällen.

Träning? Woahaha. Gud så roligt. Jag har tränat 3 gånger på lika många månader. Men det gör inte så mycket, jag kör igång så fort jag känner att jag vill och det är troligtvis i samma sekund som 2013 övergår till att bli 2014.

Men vet ni, hur har ni det? Det vet jag inte nowadays eftersom jag sällan sitter vid datorn annat än på arbetstid.
Imorgon har vi tema "kyrkligt" och det ska ni få se bild på hade jag tänkt.

Tills dess vill jag bara att ni ska veta; just idag mår jag alla tiders. Tänkte försöka behålla den känslan men jag kan inte lova något.

Låtsas att det är en bild här nu så blir inlägget lite trevligare. So long!

7 kommentarer:

Anki sa...

Kram!! :-)

Gillar dig.

BP sa...

Lite ändrade (mat-) vanor ser jag;-)
Hoppas iaf att du mår ok. Kyrkligt är ett grymt tema, svart på något sätt;-)

Singelmamman sa...

Har det alldeles förträffligt och tänker behålla den känslan jag med.

Susjos sa...

Tittar in och säger hej till dej,och hoppas du mår okey...
Kram!

Shamrock sa...

kul att höra av dig

Knasterfaster sa...

Hos mig är det deppigt. Sambon mår skit och är sjukskriven för det.

Eddie och barnen på Bristol Academy sa...

Hej :) och kram! Anna