30 dec. 2013

2013 - det konstiga året

Jag antar att ni är många som sitter och funderar kring hur ert år sett ut. Jag brukar själv skriva långjävlaårskrönikor och berätta om roliga saker som hänt under året. Men just det här året känns lite halvunderligt att göra en sån grej. Men jag kan ju försöka. Det kanske blir jättelångt eller väldigt kort <--- oooh, observera "jätte" och "väldigt" istället för jävligt och helvetes som jag skulle ha valt i många andra fall.

Anyhows, de 9 första månaderna på året var ungefär som vanligt. Jag minns inte om det var stort eller smått men jag minns att jag mest bara tränade, tränade, tränade. Och så blev det en vattenskada. Då tog jag livet och vände det totalt upp och ned. Bokstavligt talat.
Dom två kommande månaderna efter det var vacuumförpackade. Det var som att jag hade bomull i öronen och en skadeglad hamster inne i kroppen.
Och sist och också jävlar i mig minst - årets sista månad, den som vi fortfarande befinner oss i, den var usch så jävla jobbig.
Så mycket som jag gråtit senaste månaden har jag inte gjort på 10 år sammanlagt. Det har varit bra och jobbigt och tråkigt och ledsamt och urjobbigt. Men på något sätt skönt.

Nu återstår bara idag och imorgon av detta år och jag har i förväg bestämt att 2014 kommer att bli ett väldigt fint och roligt år. Det är lite som att 2014 redan har börjat för jag känner mig mycket mer uppåt.

En positiv grej med det här året är i alla fall att  - och det här visste jag sedan tidigare - mina vänner är fantastiska. Jag har öppnat mig för dom på ett helt annat sätt än förr och dom har tagit emot mig med öppna armar. Gnatat och tjatat och analyserat och tröstat när jag behövt det som mest.

Året har också gett några riktigt trevliga fester, den senaste i lördags.

Från lördagens kändisfest hos Sandra; Lars Winnerbäck, My och My och Cruella:
Bilden har jag lånat fr Sandras fb.
Och så årets syskonbilder från annandagsfesten at my place. Galen men rolig kväll!Så, det var allt från 2013. Vi hörs nästa år!

7 kommentarer:

Mr Fredrik K sa...

Gott slut och må det nya året bli det år du ser tillbaka på och tänker att det var ett riktigt gott år.

Kattiiiiss sa...

Gott slut och gott nytt!

esterii sa...

Nå men lycka till med 2014 nu:)

Eddie och barnen på Bristol Academy sa...

Gott nytt år! Tror det kommer bli ett bra ett! Kram Anna

Malin sa...

Jag är säker på att du kommer att få ett riktigt bra 2014. Du är en riktig kämpe och glädjespridare! Och nu måste väl allt som kan, ha gått sönder i det där rackarns huset ;)
Bara möjligheter!
Gott slut och nytt år, hoppas vi hinner ses snart :) Kram/ Malin

Sofia sa...

Det känns hemskt att veta att du haft det tufft, för jag har alltid sett dig som en sån där positiv, glad och stark tjej som det aldrig går dåligt för.
Men dom säger ju att man måste uppleva tråkigheter för att riktigt uppskatta allt fint man har och upplever.

Har också haft ett skitår på många sätt, kan nog inte bli så mycket värre så jag tänker att 2014 kommer bli ett jävligt fint år!

Catarina sa...

Gott nytt år.
Nästa år blir bättre.