6 nov. 2013

Vem är jag om jag inte är Monstermalla?

Kanske bara en suddig människa som på den här bilden?

Det snurrar många tankar på det här med bloggandet. Ibland tänker jag att jag säger hejdå och lägger ner men innan tanken är färdigtänkt så får jag en svår identitetskris. JAG är ju Monstermalla och jag vill inte göra slut med mig själv. Tills vidare så blir det som det blir, precis som det varit senaste månaderna. När jag känner för det.

Annars så hände det en märklig sak idag. Sonen satt med penna och papper och skrev en önskelista. Dottern ville göra läxa. Dom satt tysta och stilla. Visserligen så låg en mobil på bordet, men för övrigt så var det full fokus på allt annat än skärmar. Skönt.

Än så länge går det smidigt att vara ensam adult här hemma. Jag kör in bilen i garaget. Idag sopade jag snö från bron och kastade bort alla våra fina pumpor som annars riskerade att bli fastfrusna på bron till i maj. Jag tvättar och plockar, diskar, veckohandlar, bakar och umgås med rackarungarna. Vi får se hur länge det dröjer innan det en morgon har snöat för mycket, eller om det är för kallt, om vi försovit oss eller något annat som skulle kunna få mig ur balans. Det kan ju gå åt helvete just då men jag tror inte det.

Här på bilden kan man tro att jag har megastora bröst. Men det är mina knän faktiskt. Det såg ni kanske. Jag har faktiskt inga bröst alls längre men Jessus liksom, jag får väl äta lite mer korv eller smör eller något så kommer dom kanske tillbaka.

Jag börjar misstänka att jag måste sova nu för jag är faktiskt trött.Men har ni förresten sett hur roliga Spotify är när deras app ska uppdateras och så kan man läsa om vad som är nytt? Kul, tycker jag!


Godnatt folket!!

10 kommentarer:

Susanne sa...

Skönt att ungarna kan slita sig från skärmarna.
Kramkram

esterii sa...

Halloj, så funderar jag också om jag ska och kan överge mig själv Esterii:)Allt gott till dig..

Catarina sa...

Men hur gör du när bensinen är slut i bilen? Visst skrev du att du inte tankar en gång?

Fru Venus sa...

För mig är du den du är, oavsett blogg <3
Och du, den morgonen det går åt helvete, fortsätt gå bara så har det gått förbi ;-)
KRAM!

BP sa...

Kul med ett livstecken! Du klarar dig nog alldeles ypperligt:-)

Erika sa...

Hahha! Sköna updates från Spotify! :D

Linda K - Hemma hos Klintons sa...

Underbart att se ungar utan skärmar. TYcker att man gör det alldeles för sällan nu för tiden. Och stor kram till dig sötis. Fin som alltid ♥♥♥

Shamrock sa...

Godnatt säger jag till dig och dina stora knäbröst

Krakelsprakel sa...

Jag diggar dig. Sådär hjärtligt. Tycker du är beundransvärd och tapper!

Anonym sa...

Du e saknad
Petra från Skåne