3 nov. 2013

Oj, hur kunde det gå en vecka?

Förlåt mig, ni har frågat om den där vätskenivån och inte har jag svarat. Lösningen låg bara ett samtal bort, jag hittade blå sprit i källaren och fyllde helt enkelt på och så var det problemet ur världen. För nu iaf.

Det har varit höstlovsvecka och jag har haft 3 systerdöttrar på besök så ni får ju förstå att jag haft det lite fullt upp.
Imorgon ska jag börja träna igen. Jag har nämligen för åttonde gången slutat snusa, vi får se hur länge det håller i sig den här gången (6 dagar i skrivande stund). Och eftersom jag slutat snusa så har jag genast börjat äta lite mer och då känner jag att det är ett bra läge att jag sätter igång med träningen igen.

I torsdags hade vi halloweentema på jobbet och jag var vacker som aldrig förr;Och nu är det söndag, jag undrar om det inte nästan har blivit min nya favoritdag i livet? I alla fall just nu. Jag får vansinnigt mycket gjort och sträckan till måndag då jag får vara social igen är inte alltför lång.

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ!

6 kommentarer:

Janne sa...

HEEEJ Malla!

Fy faan vad du såg ut då! Fast på ett positivt sett! Jag kände ett leende spricka upp när jag såg Halloween Malla!

HEJ DÅÅ!
Janne

Malla sa...

haha, hej å hej å tack Janne :)

BP sa...

Hur kan vara snygg även som "monster" eller häxa eller...
Åsså måste du har hållit käften hela dan, det kan inte ha varit lätt.
Kul med era tema på ditt jobb, det borde införas på min arbetsplats också. Ska jobba på det;-)

Susanne sa...

Snygging
Kramkram

Jenny. sa...

Scary men snyggo !!

Frida - Militärmamman sa...

Otäcking det där! Bra målat! Älskar med söndagar, i synnerhet effektiva sådana.