14 okt. 2013

Pinna på

Igår promenerade jag ca 7 km. Inte i ett utan halvvägs med ett stopp, middagsbjudning och sällskapande inne i stan.
När jag skulle gå till mitt tillfälliga hem var det mörkt. Jättemörkt.
Jag blev tvungen att slå av sorgemusiken som var i öronen och istället slå på något mer upplyftande och som gjorde att mina korta ben gick snabbt så gatan glödde.
När jag gick genom strömsborg och mot järnvägsövergången kom det ut en mörkklädd man ur skogen. Jag var nog ca 100 meter bakom honom men eftersom jag fått upp farten så var jag snabbt i kapp honom och slog ner honom.
Nä, okej det gjorde jag inte.
Han hade en öl i ena handen och en kasse i andra handen och då jag passerade honom och just efter, ni vet när man har någon flåsande i nacken, så väntade jag bara på att kniven skulle läggas runt halsen på mig.
Usch.

Jag hinner alltid arbeta upp hemska scener i mitt inre, hur jag skulle ha drämt till någon med väskan jag hade med mig. Det hade kunnat göra rätt ont för det var vin i den. Och hur jag bara skulle kunna ligga där i något dike och kämpa för livet och hoppas att någon jävel skulle komma förbi och rädda mig.
Nåja, jag överlevde den här gången och det är inte ofta jag är ute och spatserar sådär på kvällstid.

Annars så är det måndag och typ mitt i oktober och jag har ärligt talat inget mer att tillägga.
Jo, en grej - alltså bloggen + instagram + FB + monstermalla FB - jag är inte rolig nog att vara rolig på 4 olika forum. Något måste stängas, bloggen känns alldeles för drastisk att lägga ner, MK tycker att det bästa som hänt är att jag skaffat en FB, Instagram....kanske bort eller så lägger jag ner Monstermallafacebooken. Vi får sä.

9 kommentarer:

Agneta sa...

Usch för att gå i mörker. Jag skrämmer alltid upp mig tills paniken pulserar i ådrorna. Jättejobbigt.

Singelmamman sa...

Koppla bloggen till ditt FB-konto så vips är det en arena mindre att uppdatera. För övrigt är jag så mörkrädd att jag helst inte går ner i tvättstugan själv.

Anna sa...

Skaffa överfallslarm och pepparspray men då ska man hinna få upp grejerna också eller får man hålla i dom när man går själv!
Ta de försiktigt!

Erika sa...

tack för trevlig läsning. välskrivet och roligt. Det behövdes!:)

Kattiiiiss sa...

Mörker kan vara nog så skrämmande. Gör som du vill. Jag har nyss börjat blogga igen. Tappade lusten ett tag.

Kram

BP sa...

Nej, jag är ingen fan av mörkervandring heller. Tittar över axeln titt som tätt. Löjligt egentligen för A-lagarna är ju totalt harmlösa. Värre är det med drogpåverkade personer, där blir jag rädd.
Bra att du har bestämt dig för att fortsätta med bloggen. FB har jag aldrig sett vitsen med så...;-)

Hanna sa...

Jag är likadan själv! Skrämmer upp mig själv titt som tätt vid mörka promenader, bilåkning osv.

Häromkvällen berättade Crille att han beställt hem presenter till mig, jag hann bli mäkta nyfiken. Pepparspray och överfallslarm, skulle kunna tro att vi ska flytta till värsta ghettot! Jag menar, en vinflaska i väskan funkar ju lika bra ;)

KRAM

Linda K - Hemma hos Klintons sa...

Usch för att gå själv i mörker. Hua. Stor kram till dig sötaste Malla ♥♥♥

Anonym sa...

Ensam i mörkret är ingen riktig höjdare. Går med nycklarna i handen ibland om det är för mörkt och ensamt.

Bloggen och Insta måste du ha kvar!! FB tycker jag du ska släppa om ngt ska bort.

Har inte kommenterat senaste händelsen i ditt liv, men jag har ju gjort samma resa, så jag vet... Ta hand om dig!!!

kram