20 okt. 2013

I told you so

Tänk söndag blev det den här veckan också! Jag har nog haft en riktigt bra helg då jag tänker efter. Som jag skrev i inlägget för ett par dagar sedan så har jag tjurskallat upp soffa, skrivbord, tv-bänk och lite annat från källaren. Det gick ganska bra. Jag hann börja hata Ikea litegrann men det känns som att det gått över. Källartrappen har jag också hatat lite. När jag skulle ta upp skrivbordet till sonens nya rum så fastnade jag nämligen i svängen och tog mig inte en centimeter. Dottern var uppe ensam och ingen telefon hade jag i fickan så jag kunde inte ringa efter hjälp.
Det är tur att jag är liten och relativt smidig för jag krånglade mig in mellan trappan och under skrivbordet och bar upp det på huvudet. Idag är jag ganska mör i kroppen måste jag säga.

Här kan ni få kika in i mitt tv-rum. Fast jag har ingen tv men det känns som totalt oviktiga grejer just nu. Soffan har jag stulit av sonen. Den är egentligen inte alls så snygg som jag tycker en soffa ska vara och dessutom är den inte alls skön att sitta i - men den fyller sin funktion och får duga tills jag skaffat mig något annat eller tills sonen börjar tjata efter den.


Och här kan ni få glutta in i hans nya rum, jag mms:ade en bild åt honom och han älskar det redan innan han sett det! Däremot får han själv koppla ihop xboxet - jesus så många sladdar hit och dit.

Utöver det har jag fått städat upp i min garderob, det blev tjusigt. Och i morse har jag roat mig med att ta tag i sovrummet. Jag har burit in två madrasser från garaget och om en liten strax ska jag åka ut och inhandla bäddmadrass och lite annat nödvändigt. Typ ben till sängen.
Egentligen vill jag ha en snygg gavel också men jag bygger en själv istället, om den sen blir snygg eller inte det får ni se om ett par dagar.

Men, i alla fall, det är bra att jag är jag, för det är inte så långt bort tills det är ordning på torpet igen. Nåpp, nu kommer snart dottern från sin far så jag ska skynda mig att hämta en stege och kolla hur det ser ut på spånvindan, har ni inte hört av mig om en vecka så blev jag kanske kvar där uppe.

11 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Det är allt lite Pippi Långstrump över dig, tycker jag!

BP sa...

Suveränt jobbat Malla, å lite svinn får du allt räkna med tycker jag. Gillar dina färgkombon! Snyggt!

♥ Sanna ♥ sa...

Du är ju sååå duktig tjejen !!!önskar att jag hade din framfart ..här hemma ;)
Skulle behövas haha
Hoppas du mår bäst !!
Kram

Fru Venus sa...

Innerst inne glada Malla, du får tänka som så, du får börja från scratch med vissa saker där hemma, kan vara kul! KRAM

Kattiiiiss sa...

Beundrar din envishet. Är lika envis som du och ibland kan det vara riktigt jobbigt när man ska fixa allt själv. Men ber om hjälp det gör man ju inte...

Kram K

Catarina sa...

Oj, du har verkligen jobbat på. Skönt att ha det gjort. Väldigt produktivt låter det som.

Catarina sa...

Oj, du har verkligen jobbat på. Skönt att ha det gjort. Väldigt produktivt låter det som.

esterii sa...

Bra jobbat..Livet rullar på..

Ozzys mor sa...

Du är grym :-)

Linda K - Hemma hos Klintons sa...

Shit du är verkligen sååå duktigt! Vilken energi och ork du har. Och himla fint blir det. Stor kram

Jessica sa...

Kan själv! High 5! Nog styr du upp hänn :)