9 okt. 2013

Haj paj.
Det är jättesvårt att skriva här just nu.
Inte för att tangentbordet gått sönder men jag har ingen lust att sitta och linda in information i fina meningar, den höga statistiken dom senaste veckorna beror garanterat på det här med skilsmässan.
Och jag vill inte skriva om den mer. Just nu.

Nu vart jag precis skitarg. Men det har redan gått över.

Och så har jag ont i huvudet och fryser och ont i halsen. Det hade jag innan jag blev arg.

Nu blev jag arg igen. Jävla utsugeri.
Vänta ska jag ge er ett råd: gift er aldrig. Det kostar en jävla förmögenhet att skiljas sen.

18 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Oj känner ilskan all the way here....

men ändå tur att du bor i Sverige ( kostnad skilsmässa menar jag då )

Lea sa...

Men du lite sent å säga det nu!.. Va fan kanske jag ska ta ringen å pengarna?;)

Ann-Sofie sa...

Lr inte eftersom jag kom att tänka på att du är kvinna :). ( ang Sverige skilsmässa :). Yrt ? Jo jag är ganska nyvaken :) )

Shamrock sa...

Låter som om du håller på att bli sjuk. Hoppas att du håller dig frisk och kry och att allt ordnar sig till det bästa

Susanne sa...

Det rådet hade jag behövt för 25 år sedan ;)
Kram

BP sa...

Förstår att du har sagt och skrivit tillräckligt om skilsmässan. Å om din besöksstatistik på bloggen ökar på grund av detta är det trist och tragiskt faktiskt.
Å japp, det kostar 200 spänn att gifta sig, men skilsmässor är betydligt dyrare. Hoppas bara att ni ändå kan skiljas som "människor" och inte som bittra fiender...

äppelblomman sa...

Men fy fan rent ut sagt... Fan va jobbigt, nyfikna människor... Stor suck...
Kram på dej Malla och hoppas inte du blir sjuk...

Jessica sa...

Gör som du känner, det är din blogg å du väljer själv vad du vill dela å inte. Klart folk läser å spekulerar, alla är nyfikna på andras elände, för eländet hör ju andra till..... Eller?!
Det är uppfriskande med en icke-fluffad fasad ibland, hur jävligt det än må vara. Någonstans är vi ju människor med styrkor å svagheter allihop. Helvete. När vart det så tabu att ha en skitfas? Inget skrivtvång finns. Livet är större än internet.

Anonym sa...

Shit är de dyrt :-O hade jag ingen aning om . De finns ingen avbetalningsplan? Typ några julklappsrim åh några middagar till dom som ska ha kashilushen. Skriv en bok med smaskiga detaljer om eran husrenovering. De säljer :-) många kramar helylle H

Vero sa...

Jo tack, jag vet. Skäms att säga det, men jag har gått på niten TRE gånger och kommer inte gifta mig igen.

Gafflan sa...

Fattar inte varför en del människor ska snoka runt i det som dom inte har med att göra! Skilsmässan är DIN ensak!
Kram

Linda K - Hemma hos Klintons sa...

Stor stor kram till dig söta ♥

Hovdamen Yoyce sa...

Mmmm, det kostar, de säger att det tar 10 år att komma på fötter igen...det stämmer nog, det är 13 år sedan jag skilde mig. Nu är jag gift igen o tänker så förbli (hoppas jag...)

Kram

Chrissan sa...

Stor kram!!

Jenny. sa...

Men shit, här har jag missat nåt. Styrkekramar till dig vackra människa !!

Ozzys mor sa...

Sjukt om du får mer besök pga skiljsmässan :-(
Kram

Anonym sa...

Het missat något här när jag inte haft tid att kolla din blogg- då händer grejer. Blir förvånad att folk kallar det för nyfikenhet och snokeri, tänker alla så negativt?Jag tänker mer att en skillsmässa är något stort, och om man följt bloggen länge så kanske man även kollar den lite oftareför man är brydd i hur MonsterMallan mår. Det är iallafall den känsla jag får, "vad händer nu". All lycka till dig, efteroms jag missade de andr ainläggen, hur blir det- behåller du huset? Eller ser vi fram emot framtidainredningsinlägg om en/flera lägenheter? :D Kanske en skilsmässetutorial, när du är redo. sköt om dig!! /JeanetteH

Malla sa...

Haha Jeanette, gillar dina förslag :) Vi får se vad som händer på bloggfronten. Huset behåller jag!