7 okt. 2013

Födelsedagsfirande

Människor där ute, jag fyller år om några dagar, närmare bestämt på lördag.
Jag vill inte att ni ska bli ledsna nu, men snälla kan vi bara låta bli att fira?

Huset ser inte alls ut som jag vill att det ska se ut när det kommer folk för att uppvakta mig. Inte gården heller.
Dessutom fyller jag 34 år och i min värld så är det rätt så ointressant att fira just den åldern.
Jag har ingen lust att baka.

Men nu vet jag också att när jag skriver såhär så kommer alla mina kära vänner och min kära släkt att bli hemskt oroliga för mig och tro att jag isolerar mig.
Kan vi inte bara ha en stor sammankomst sen, när saker och ting är på plats? När jag fått sätta min underbara touch på huset och när jag med glädje stått och bakat 7 sorters kakor, smörgåstårta och annat smarrigt som passar?

Kanske känner jag annorlunda just på lördag, när ungarna har lagt sig och jag sitter där och gråter i min ensamhet över min värdelösa födelsedag? Hahaha*.

Seriöst, jag måste få ta tag i lite saker innan jag orkar tänka på att fira något. Det är fortfarande mycket som måste fixas, 25-tusenkronorsräkningar som ska betalas och huspapper som ska kirras. Sen. Då. Men inte nu.

Jag flyttar alltså min födelsedag framåt, kanske en månad.

Och så bara en sista grej: Om ni undrar hur jag har det eller vill veta hur jag mår - ring, maila, sms:a. Fråga inte någon annan för det är ingen annan än jag själv som kan svara på den frågan for real.

*Psykskratt

9 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis i efterskott , kramar helylle H

Agneta sa...

Såklart att du ska skjuta på firandet!
Jag struntade i en kräftskiva i lördags, enbart pga att JAG INTE HADE LUST. Ansågs nog lite konstigt i vissas ögon och ja, jag fick lite dåligt samvete en stund. Men herregudihimmelen vad skönt det var att ligga i soffan på lördagkvällen och bara ägna mig åt att tänka på mig själv.

BP sa...

Oooops! Personligen tycker jag att det är totalt överreklamerat att fira födelsedagar över huvudtaget, speciellt en så "oviktig" som 34.
Å i ditt fall är det bara korkad att fira just nu.
Så - äen en gång - rätt tänkt!
Fortsätt med det. Hoppas verkligen att personer i din närhet "lyder dina order"!

Knasterfaster sa...

Jag är inte alls ledsen för jag hade ändå inte tänkt komma till dig på lördag. Jag kanske kommer när du fyller 40 om du bjuder mig då.

Fru Venus sa...

Okey, jag avbokar, båtbiljett, buss och flygbiljett ;-)
KRAM!

Sus sa...

Tycker vi ställer in julen också när vi ändå håller på.

Vem orkar fira när man ska skilja sig?

Fast jag ska ju inte separera, men jag orkar inte julen i alla fall.

esterii sa...

Usch inte roligt att fira något överhuvudtaget när man måste. Jag gillar fira omåsten:)

Nina sa...

Man behöver inte fira om man inte vill! Tänker på dig! Stor kram!

Bitte sa...

Har precis fattat vad som hänt/händer. Denna gång inte beroende på att jag är ovanligt trög utan för att jag oftare än vanligt är "off" numera. Trist att separera men ibland ändå det bästa i långa loppet. Hoppas det blir en "snäll" skilsmässa där ni allihop kommer att må bra till slut. Kraaaam