26 sep. 2013

The cold hearted bitch

I morse var vi till familjerådgivningen. Jag sa till L innan att jag ber om ursäkt ifall jag råkar börja skratta. Det hade varit väldigt typiskt mig. Humor är för mig som k-pisten är för vilken terrorist som helst. Ett vapen.
Jag skulle kunna skämta hela tiden mest, och jag gör det nästan hela tiden även då det egentligen inte riktigt passar sig.
Hur som helst, jag tror att jag lyckades hålla mig för såna där vansinniga, lite för höga skrattattacker medan vi var där och det var kanske bra.
Vi går nog i alla fall inte dit mer.
Vi försökte reda ut hur jävla kallhjärtad jag är. Jag beskrev mig själv som en känslokall jävel.
Äh, vad fan jag vet inte vad jag ska skriva.
Om några timmar kommer kanske det viktigaste mötet i mitt liv, hittills. Jag är sjujävlanervös och har i det närmaste betett mitt lite hyperaktivt under förmiddagen. Försökte peta i mig lite sallad som var kvar från igår men det var inte alls upphetsande.


Dagen till ära, i och med det stundande mötet, har jag tagit bort mitt trashiga nagellack och klätt mig med ett nytt exklusivt halsband från ur & penn.
Spindelmannenfilten tar jag inte med, det skulle nog uppfattas som oseriöst.
Men usch, jag håller på att våndas ihjäl mig och jag har försökt gå igenom scenariot gång på gång på gång. Varje gång slutar mötet med att jag brister, totalt. Rusar ut med något jävla papper för ansiktet så att ingen kan se att stenytan håller på att spricka.
Om det här mötet går åt helvete så kommer jag att behöva hjälp, kortsiktigt bara med en grej men långsiktigt med något annat.

Usch, jag måste försöka samla mig nu.

15 kommentarer:

Anna sa...

Lycka till me mötet!
Kram

Valkin sa...

Men lung Malin, nu kommer det at gå bra, vi hittar en løsning som funker for os båda..

No matter what - så kommer jeg och hjælper dig :)

Vero sa...

Skickar dig lite energi och styrka.

Ann-Sofie sa...

Lycka till!

Kram

Shamrock sa...

oj här är man borta några dagar och då verkar jag ha missat en hel del. Får läsa ikapp. Lycka till med mötet

Anonym sa...

Humor skyddar, räddar. Kan själv vara likadan skratta då de inte passar åh då är de just för att jag tänker... Få inte skratta, få inte skratta. Hoppas mötet går bra kram Helylle Helena

Ting sa...

Jag hoppas att mötet går bra sötnos!
Kram!

Agneta sa...

Håller tummarna!

Catarina sa...

Hoppas att mötet gick bra. Lycka till.

BP sa...

Galghumor är den bästa humorn som finns! Det bästa skyddssköldet! Ha det kvar du bara! Familjerådgivning är som sjukgymnastik = värdelös.
Nu håller jag tummarna! Leon har ju utlovat all hjälp till dig redan så det tycker jag är bra. Då blir det ingen skit skillsmässa iaf - efteråt alltså. Kram tjejen!

Alfva sa...

Den där humorn och fasaden alltså. Det kommer att lösa sig för dig, det är jag säker på. Fortsätt kämpa tjejen!

Knasterfaster sa...

Mötet gick nog bra. Kram till dig.

Sara sa...

Jag tror du kommer att tacka dig själv i framtiden om det faktiskt skulle brista för dig. Så länge man inte håller det inom sig alldeles för länge så brukar det gå att lappa ihop efteråt. Eh... det där lät bättre i mitt huvud, så skit i det.

Jag hoppas att det löser sig till det bästa för er allihopa. :)

Vem här? sa...

Låter dramtatiskt.... vad har jag missat för nåt? Kram kram / Loppis ullebulle :-P

Sus sa...

Hur gick det?!