9 sep. 2013

När jag tappade huvudet

Hej.
Tidigt i morse hade jag pt-träning. Det är första gången efter sommaren och jag hade bestämt innan att jag ville öva på handstående, göra dips och så ta personligt rekord i benböj.

Mitt pers sedan tidigare var ca 65 kg. Men när jag är själv på gymmet så vågar jag mig inte på mer än 60 kg eftersom jag liksom inte vet vad jag ska göra om jag inte orkar komma upp. Det går ju alltid att skrika, men ja, jag kör nog på mina 60 kg ett tag till.

Så idag drog vi på med 40 kg, 50 kg, 60 kg och så direkt ett försök på 70 kg. Och nog gick ju det minsann! Grattis till nytt pers åt mig.
Sen skulle jag testa en repetition till på 70 kg. Då gick det ungefär såhär:
Jag tog mig alltså inte upp utan istället började jag tippa över. Men okej, nu var ju min pt där och han hann se att det där kommer nog inte att gå så bra och så slet han upp mig så stången fastnade inte över mitt huvud som på bilden. Hade jag varit ensam hade den dock gjort det.
Jag undrar vad jag hade gjort då? Låtsas att det där är en ny övning säkert.

Dips gick ganska bra, jag trodde inte att jag skulle orka en enda men det gjorde jag.
Återkommer lite senare, jag måste berätta en grej åt er.

Hejdå!

5 kommentarer:

Singelmamman sa...

Tur att du slapp tappa huvudet. Och grattis till personbästa!

BP sa...

Idrotta kan vara (livs-)farlig säger jag bara;-)

esterii sa...

Nu börjar jag träna, jag kan har bevis på bloggen:)

Catarina sa...

Vilken tur att du inte var själv. Bilden ser ut som en obehaglig upplevelse...

Anonym sa...

Det är verkligen bra med passning! Jag fegar också på vissa övningar, för att jag är rädd att fastna under stången. Bänkpress t.ex. Hjälp...!! Haha! :-)