15 aug. 2013

Vallsberget walking

I måndags styrde jag och MÅNGA andra tjejer våra bilar mot stadens slalombacke för att traska upp för lite träning. Jag trodde vi skulle bli 3 st men vi vart faktiskt så här många: jag, Kerstin, Linnea, Eva, Sandra, Klara och Maria. Superskoj!
Och backen där, den var brantare än jag trodde - men utsikten var oslagbar då vi väl kämpat oss upp.
Två gånger kämpade vi oss upp och ner - nästa gång tar vi nog tre varv!
Igår hade jag Hannah med H här på ett garageträningspass med mig - vi hann tyvärr inte klart hela passet men jag tror hon kände sig mer än nöjd och det var inte på lika lätta steg hon joggade hem som hon joggade hit, hehe.

Adjö!

6 kommentarer:

Singelmamman sa...

Låter himla roligt! Jag ska ta Hammarbybacken en dag. Det ska jag...

BP sa...

Gillar din pappas stuga, å vilket läge med egen badbrygga och allt! Måste ha varit ett paradis för en liten Malla under sommarlovet.

Shamrock sa...

Samlades alla kvinnorna i byn för denna träning? ;)

Suzan sa...

Härligt!!

Linda K - Hemma hos Klintons sa...

ÅH herregud så jobbigt ;) . Men vilken helt underbar utsikt. kram kram

Etta sa...

Utsikten borde göra det värt besväret :-)