26 dec. 2012

Löjromsröra, oxfilé och Stonehengepotatis

Då vi råkade bjuda in oss själva på fika och snacks hos grannarna igår fick vi snällt avstå den planerade middagen eftersom vi var så mätta. Istället blev det go´middag idag.

Förrätt: löjromsröra. En halv ask philadelphia, en burk CF, en halv hackad rödlök, lite salt och peppar. Ett par matskedar löjrom. Toppa med rom också. På 5 min har du en hejdundrande god förrätt!

Huvudrätt: smörstekt oxfilé, rödvinssås, snyggt staplad potatis och mormors mumsiga cole slaw.


Efterrätt: nej. Fanns ingen plats för det.
Men vart är grönsakerna? Ja ja ja, jag orkade inte.

8 kommentarer:

Joanna sa...

mumms!

Catarina sa...

mums. Jag kanske måste gå och hacka lite lök till röran ändå, har ju alla ingredienser (okej löjrom har jag inte men jag har rommix) och två små bitar av västerbottensostpaj...

BP sa...

WOW! En fröjd för ögat:-) Vaddå grönsaker - Coleslaw innehåller väl både morötter och vitkål, vilket jag klassar som grönsaker;-)

PS. Extra plus för Stonehenge, bättre än i verkligheten måste jag säga;-) DS

Anonym sa...

Män guuuu vad gott!!! Vad vankas på nyårstallriken dårå? Jag har inte kommit på ngt bra. Tips från coachen? /Birgitta

www.lyckligagatans.blogg.se

Cecilia Harald sa...

Mmmmm....

Fru Venus sa...

Hur har du gjort potatisen, bara fyrkantiga till den??

Sabina H sa...

Mums vad gott, nu blev jag hungrig kl elva på kvällen, inte bra, tack för det du ;)

Jessica sa...

Kött funkar (nästan) alltid!