1 mars 2012

Low Carb-onara

Fyndigt va?
Spagetti carbonara, low carb versionen.
Det kan vara den godaste carbonaran jag någonsin ätit och då ska ni veta att jag älskar min egen carbonara med regular spagetti.

Såhär gör du:
Stek bacon
Strimla vitkål
Sänk värmen på plattan och lägg i vitkålen med baconet. Häll på en skvätt grädde och ett ägg, rör om. Vitpeppra en gnutta. Strö på ost. Klart!

9 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Åhh det måste jag testa :) gör oxå alltid min egen carbonara

Anki sa...

Kanontips!! Tack!

Fruntimret sa...

Nu säger du ju att det är väldigt gott, men jag får nog testa själv och se om det smakar lika gott som det ser ut... ;)

Fru Venus sa...

1. Ser supergott ut!
2. Jo, du kan bli bäst på allt! :-)
3. Snyggaste hantverkaren ever i ballerinaklänning!
4. Jag tror inte för en sekund att du inte skulle klara din årslista :-)

Cissa sa...

Ah men du, det där låter faktiskt som något jag måste testa. Jag har så jäkla svårt att låta bli just pasta annars. Ris och potatis är helt ok att skippa men pasta...

Västgötskan sa...

Lät ju väldigt enkelt!
Det måste testas, även om jag är lite emot "low carb"-grejset. ;-)

Mallan sa...

Det låter skittråkigt, men eftersom samboskapet LCHFar så får han testa :-) Kram

BP sa...

Carbonara med vitkål, vilken bra idé:-)
Även den rätten ska testas!

Suzan sa...

Testade den just, helt fab! <3